УПЛ

«Мені дуже подобався стиль його гри»: новачок Кривбаса розповів, за ким із українських футболістів слідкує

Переглядів 595
Віктор Глухенький
2 голоси
Прінс Аду. Фото: ФК Кривбас
Новачок Кривбасу, форвард Прінс Квабена Аду розповів, що він доволі непогано розбирається в українському футболі: знає наших зірок і має у Кривому Розі доброго знайомого.

Прінс Квабена Аду, виявляється, стежив за матчами України, а точніше, за найкращим футболістом нашої держави часів незалежності Андрієм Шевченком.

Однак, ганець знає і зірок сучасності зі складу головної команди нашої країни, а в колективі Юрія Вернидуба в Аду є знайомий.  

«Почав слідкувати за Кривбасом після переходу сюди Даніеля Соси. Почав дивитися матчі команди – мені сподобалася гра, старанність футболістів та атмосфера в колективі Юрія Вернидуба.

Щодо українського футболу, то я почав слідкувати за ним завдяки вашій легенді – Андрію Шевченку. Мені дуже подобався стиль його гри як нападника. Також імпонує гра Олександра Зінченка», – розповів Аду в інтерв’ю клубній пресслужбі Кривбаса.

  • Після десяти турів Кривбас має в доробку 20 очок та посідає перше місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • В 11-му турі УПЛ команда Юрія Вернидуба на вихзді зіграє проти харківського Металіста 1925. Поєдинок заплановано на 20 жовтня. Початок гри о 19:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт