УПЛ

«Мені незрозуміло, чому його не залишили у Динамо»: названо футболіста, який має грати у столичному клубі

Переглядів 7136
Данило Моісеєнков
3 голоси
Микита Бурда. Фото: ФК Колос
Півзахисник Колоса Павло Оріховський поділився думками про свого партнера по команді Микиту Бурду та висловився стосовно того, чи варто було Динамо залишити захисника у себе.

Влітку цього року центральний захисник Микита Бурда залишив Динамо та перейшов до Колосу, де став гравцем стартового складу.

Півзахисник ковалівського клубу Павло Оріховський в ексклюзивному інтерв'ю для сайту «Український футбол» висловився стосовно того, що Динамо не слід було відпускати захисника.

«Я завжди вважав та продовжую вважати Микиту дуже сильним захисником. Так, його мучили постійні травми останніми роками. Проте він володіє багатьма якостями. Він добре читає гру, розпочинає атаки, має хороший перший дотик та пас, вміло діє у повітрі та захисті.

Можу довго перераховувати. Мені незрозуміло, чому його не залишили у Динамо. Можливо, були якісь підводні камені, можливо, непорозуміння із тренерським штабом».

Хавбек запевнив, що Бурда був би корисним київському клубу прямо зараз.

«Звісно. Він би допоміг команді. Бурда – захисник високого рівня», – сказав Оріховський для «УФ».

  • Бурда перейшов до академії Динамо у 2011 році та загалом провів за киян 95 матчів, в яких забив сім голів та віддав два асисти.
  • Другу половину минулого сезону захисник провів у Зорі, проте так і не зіграв за луганський клуб.
  • В цій кампанії Микита вийшов на поле вже у 13 матчах УПЛ, забив один гол та віддав одну результативну передачу.
  • Його контракт розрахований до 30 червня 2025 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт