УПЛ

«Ми йдемо на цей ринок»: Палкін розкрив нову стратегію Шахтаря – названо клуб, який стане партнером «гірників»

Переглядів 4743
Владислав Лютостанський
2 голоси
Сергій Палкін. Фото: ФК Шахтар
Генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін оголосив про те, що клуб виходитиме на ринок у Саудівській Аравії та вже підписав угоду про співпрацю з однією з команд.

Генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін залучив спортивну консалтингову компанію LTT Sports, розташовану в Женеві, яка має базу в Джидді, для обговорення співпраці з клубами з Саудівської Аравії, включаючи Аль-Таавун.

Мета полягає в тому, щоб укладати вигідні трансфери гравців і організовувати показові матчі в країні Перської затоки наступного сезону.

«Ми йдемо на цей ринок, оскільки ми визнали, що Саудівська Аравія має багато грошей і незабаром прийматиме Чемпіонат світу з футболу. Я вважаю, що ми повинні брати участь у всьому процесі», – цитує Палкіна Bloomberg.

Також повідомляється, що Палкін відмовився назвати будь-які інші клуби, окрім Аль-Таавун, який наразі займає четверте місце в чемпіонаті Саудівської Аравії, але додав, що прагне налагодити зв’язки й з академією клубів.

  • Шахтар посідає четверту сходинку в турнірній таблиці УПЛ, маючи 31 очко та дві гри у запасі.
  • Наступний матч команда Пушича проведе на виїзді вже 13 грудня проти Порту у рамках Ліги чемпіонів. У разі перемоги донеччани вийдуть до 1/8 фіналу турніру.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт