УПЛ

«Ми разом у цій боротьбі»: Невертон поділився враженнями від переходу до Шахтаря

Переглядів 727
Артем Жилінський
2 голоси
Невертон Мартінс да Сілва. Колаж «Український футбол»
Бразильський новачок донецького Шахтаря Невертон Мартінс да Сілва дав свої перші коментарі після офіційного представлення в якості футболіста «гірників».

Сьогодні Шахтар офіційно оголосив про підписання легіонера Невертона. Вінгер висловився про бразильський слід в донецькому клубі, а також розповів, як добре знають Шахтар на батьківщині футболіста.

«Я вже давно знаю Шахтар, слідкував за клубом ще від часів, коли тут грав мій співвітчизник Дентіньйо. Це дуже відомий клуб, який справді добре знають у Бразилії і котрий заслуговує того, щоб досягти великого успіху».

Невертон описав свої сильні якості та запевнив, що допоможе команді досягнути поставлених цілей.

«Вважаю, моя сильна якість полягає в тому, що я зможу швидко інтегруватися і спрацюватися з новими партнерами якнайкраще. Запевняю, що зроблю все можливе, аби допомогти команді в усьому».

Бразилець поділився своєю позицією стосовно війни в нашій країні та сказав, що він є частиною цієї боротьби.

«Я б хотів сказати, що бажаю Україні всього найкращого, а це означає, що ми разом у цій боротьбі», — заявив Невертон прес-службі клубу.

  • Новачок гірників - вихованець Сан-Паулу. У 2021 році за Сан-Паулу U-17 зіграв 28 матчів і забив 18 голів
  • У сезоні 2022 дебютував у складі Сан-Паулу U-20, де за півтора року провів 24 матчі в молодіжному чемпіонаті Бразилії та Кубку штату Сан-Паулу, в яких відзначився п’ятьма голами та п’ятьма асистами.
  •  За інформацією Transfermarkt, сума трансферу склала 3,6 мільйона євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт