УПЛ

«Ми розмовляли з Суркісом. Він в нього вірить»: Циганик назвав гравця Динамо, якому дають останній шанс

Переглядів 622
Владислав Лютостанський
2 голоси
Владислав Супряга. Фото: ФК Динамо
Журналіст та коментатор Ігор Циганик прокоментував перехід нападника київського Динамо Владислава Супряги в луганську Зорю, за яку він гратиме в оренді.

У п'ятницю, 6 вересня, нападник київського Динамо Владислав Супряга на правах оренди перебрався до луганської Зорі.

Журналіст Ігор Циганик розповів, що мав розмову з президентом столичного гранду Ігорем Суркісом, і той дав йому зрозуміти, що продовжує вірити у Владислава.

«Президент Динамо вірить у Супрягу, з огляду на те, як ми з ним розмовляли. Він вважає, що цьому футболісту треба зіграти п'ять-сім матчів поспіль, аби оцінити його кваліфікацію та повернути впевненість. Динамо поки що розраховує на нього».

Також Циганик висловився щодо важливості періоду Супряги в Зорі.

«Це, напевно, останній шанс для Влада довести, що він кваліфікований форвард та повернутися на рівень, на якому він був. Можливо, довести, що його даремно віддали в Зорю.

Динамо свого часу заплатило за Супрягу 6,5 млн євро. Думаю, що кияни б хотіли повернути собі якусь частину грошей, продавши його десь за кордон, або використавши у матчах за Динамо», – сказав журналіст в етері-ютуб каналу «Ігор Циганик».

  • Супряга цього сезону провів п'ять матчів за Динамо, але результативними діями не відзначився.
  • Востаннє в офіційних матчах Владислав відзначався ще 23 вересня 2020 року, коли забив бельгійському Генту (2:1) у кваліфікації Ліги чемпіонів.
  • Transfermarkt оцінює форварда у 600 тисяч євро. Його контракт з киянами чинний до 30 червня 2026 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт