УПЛ

Минай ніколи не забирав очки в Динамо. Чи вдасться це Шарану в грі з Луческу? Прогноз і анонс на матч УПЛ

Переглядів 820
Артем Жилінський
1 голос
Динамо - Минай. Фото: Google
Ексклюзивний анонс матчу 20 туру УПЛ Динамо – Минай спеціально для вас на «УФ».

8 квітня відбудеться поєдинок 20 туру УПЛ. Сайт «Український футбол» анонсує і прогнозує матч Динамо ‒ Минай. Де дивитися, що дає цей матч, яка турнірна таблиця і чим це все закінчиться?

Динамо (Київ) – ФК Минай

8 квітня. 13:00. м. Київ. Стадіон “Динамо” ім. В. Лобановського

Пряма трансляція – УНІАН

Дискваліфікації – Віталій Буяльський (Динамо)

За всю історію протистоянь між Динамо і Минаєм не було жодної перемоги клубу із Заходу України. Сім матчів – сім звитяг динамівців із загальним рахунком 17:1. Однак нинішній Минай цілком реально може забрати очки в теперішнього Динамо. Давайте розбиратися. 

  • За Динамо вже забиває навіть Рамірес

Кияни у минулому турі здобули перемогу над командою, яка займає останню сходинку в турнірній таблиці. Підопічні Луческу перемогли Львів з рахунком 2:0 завдяки голам Владислава Ваната та Раміреса. До речі, для Ваната цей забитий м’яч став шостим у цьому сезоні. А ось для венесуельського форварда гол у ворота львів’ян був першим після повернення в дебютним у Динамо. А знаєте, кому Ерік забив свій перший м’яч у футболці київського клубу? Минаю. 

Поки найкращий бомбардир “біло-синіх” Віталій Буяльський відсутній, його вдало змінюють інші нападники. Нагадаємо, що в хавбека динамівців 11 голів у цьому сезоні, але він пропускатиме гру проти Минаю через дискваліфікацію. Хороша новина для Луческу, що на українське Ель-Класико, яке заплановане на 22 квітня Буяльський вже точно буде доступним. 

  • Кияни відстояли почесне четверте місце

Завдяки перемозі над Львовом киянам вдалося не відпустити ще дальше від себе луганську Зорю. Динамо продовжує перебувати на четвертому місці, в їхньому активі 36 очок. За 19 турів “біло-сині” здобули 11 перемог, тричі зіграли внічию та ще п’ять разів програли. Різниця забитих і пропущених – 27:16. Від Зорі, яка йде третьою відстань становить чотири бали, від Дніпра-1 – шість, а від Шахтаря – сім. Гонка за золоті медалі УПЛ з кожним туром набирає все більше обертів. 

Після поєдинку з Минаєм динамівці поїдуть до Львова, щоб зіграти з Рухом, а вже через тур вони гратимуть проти донецького Шахтаря. Цікаво, що після “гірників” на Динамо очікує виїзне турне, яке складатиметься з трьох матчів. Спочатку гра з Металістом в Ужгороді, згодом виїзд до Полтави і Кривого Рогу, щоб провести поєдинки з Ворсклою і Кривбасом. 

  • Шаран жорстко відповів на звинувачення в «договірняку»

Закарпатці у свою чергу продовжують боротьбу за виживання, але у минулому турі команда Володимира Шарана втратила перемогу в заключні дев’ять хвилин зустрічі з Інгульцем. Минайці вели в рахунку по ходу зустрічі завдяки голу Юрія Кравчука ще в першому таймі. Однак спочатку на 85 хвилині Олександр Мельник забив у власні ворота, а вже на заключній компенсованій хвилині матчу він зіграв рукою у своєму штрафному майданчику. Однозначно – найгірший матч Мельника в цьому сезоні, а, можливо, й в кар’єрі. Гравець Інгульця Максим Ковальов реалізував 11-метровий удар і завдав Минаю дев’ятої поразки у сезоні.

Після цього матчу на команди посипалися звинувачення в «договірняку», на які Володимир Шаран відреагував в інтерв’ю FanDay.net.

  • Далі на Минай чекають Вернидуб, конкуренти і Шахтар

Перед 19 туром Минай перебуває на 12 місці з 18 балами в активі. Стільки ж очок у рівненського Вереса і харківського Металіста. Крім дев’яти поразок, підопічні Шарана здобули чотири перемоги і шість разів зіграли внічию. У закарпатців найменша кількість забитих м’ячів, після ПФК Львів, станом на сьоме квітня – лише 14 влучних ударів. Натомість пропустили минайці 23 м’ячі. 

З 14 голів три на рахунку Єгора Твердохліба. Проте востаннє півзахисник забивав ще 27 листопада луганській Зорі. Цікаво, що коли забиває Твердохліб, то Минай не програє. Із Зорею закарпатці зіграли внічию 1:1, а в Металіста 1925 та Інгульця виграли. 

Після поєдинку з Динамо на Минай очікують матчі з Кривбасом, Вересом, Металістом 1925 і Шахтарем. Календар непростий, але якщо команда Шарана не бажає вилітати з УПЛ, то потрібно брати очки бодай з криворіжцями, рівнянами та харків’янами.

Історія зустрічей – 7:+7=0-0; 17:1

Майбутній герой матчу – Олександр Мельник

Цікаво, чи зіграє проти київського Динамо головний антигерой Минаю у минулому турі Олександр Мельник. Адже якщо Мельник вийде на поле, то це може бути дуже важлива психологічна підтримка з боку Шарана і його тренерського штабу. Після двох катастрофічних помилок, які призвели до втрати перемоги над прямим конкурентом у боротьбі за виживання, потрібно підтримати молодого захисника. У цьому сезоні 23-річний Мельник провів лише дев’ять матчів у складі закарпатського клубу. Чи вийде він у старті у ювілейному десятому поєдинку цього сезону для себе та чи вдасться Олександру реабілітуватися – дізнаємось у суботу. 

Прогноз на гру: Динамо – Минай – Х2 перший тайм – 2.21

Букмекери не дають жодних реальних шансів Минаю на перемогу в матчі з Динамо. Звитягу закарпатців вони оцінюють коефіцієнтом 14.5. У той час, як на киян коф 1.30, а на нічию 5.20. Однак динамівці не вражають у цьому сезоні, а в цьому році тим більше. Підопічні Луческу за весняну частину чемпіонату вже встигли програти Інгульцю та Зорі, а також здобути важкі перемоги над Львовом і Дніпром-1. “Біло-сині” не є ознакою стабільності, тому можуть втратити очки в будь-який момент. Шаран неодноразово відбирав залікові бали в Динамо, будучи головним тренером Олександрії. Чому би це не зробити ще раз, але на чолі наставника Минаю? У першому колі динамівці здобули мінімальну перемогу над минайцями 1:0 завдяки голу Віктора Циганкова у другому таймі. Зараз Циганкова немає, Буяльський дискваліфікований. Тому, як мінімум, у першому таймі підопічні Шарана можуть стримати команду Луческу. Букмекерська контора Favbet дає чудовий коефіцієнт на те, що у першій половині зустрічі Минай не програє Динамо – 2.21.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт