УПЛ

«Моє серце з усім моїм народом»: легіонер Шахтаря відреагував на війну в Ізраїлі

Переглядів 1093
Артем Жилінський
2 голоси
Став Лемкін. Фото: Google
Захисник Шахтаря і молодіжної збірної Ізраїлю Став Лемкін виступив на підтримку своєї країни, яка сьогодні зранку була атакована бойовиками терористичного угруповання ХАМАС.

Центральний захисник донецького Шахтаря Став Лемкін відреагував на жахливі події, що відбуваються зараз в Ізраїлі. Лемкін поділився своїми думками щодо цього. 

«Ізраїль потерпає від одного з найжахливіших атак у нашій історії. Половина країни перебуває в укриттях після запуску понад двох тисяч ракет (з території Сектора Газа).

Люди вбиті, зґвалтовані та викрадені терористами. Цілі поселення перебувають у заручниках. Зупиніть лицемірство! Сьогодні ми, а завтра ви! Терор - це терор! Моє серце з усім моїм народом. Підтримайте нас», — написав Лемкін.

Сьогодні, 7 жовтня, терористичне угруповання ХАМАС розпочало повномасштабні бойові дії проти Держави Ізраїль. Армія оборони Ізраїлю оголосила, що готова до війни та виграє її.

  • Після дев'яти турів в українській Прем'єр-лізі Шахтар має в активі 18 очок та наразі посідає другу сходинку, поступаючись Поліссю одним пунктом (у команди з Житомира на одну гру більше).
  • Поєдинок десятого туру Зоря – Шахтар, який попередньо мав бути зіграний 7 жовтня, перенесено через участь обох команд в єврокубках.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт