УПЛ

«‎Може бути гідною заміною Бражку»: Циганик назвав хавбека Динамо, якого не факт, що відпустять до Ротаня

Переглядів 804
Віктор Глухенький
1 голос
Микола Михайленко. Фото: ФК Динамо (Київ)
Футбольний журналіст-блогер та коментатор Ігор Циганик поділився думками щодо подальшого розвитку кар'єри півзахисника Динамо Миколи Михайленка, який у минулому сезоні на правах оренди грав за Олександрію.

Ігор Циганик припускає, що Микола Михайленко, який минулий сезон захищав кольори Олександрії може й не повернутися до команди Руслана Ротаня, бо залишиться в Динамо.

«Дай Бог, Олександрія ще зараз забере Михайленка, якщо віддасть Динамо. Хоча вже є певне питання, тому що він вже дебютував у Лізі чемпіонів. Я вам хочу сказати, що він може бути гідною заміною Бражку і грати багато поєдинків Динамо. 

Тому я не впевнений, що Михайленка віддадуть‎», – сказав Циганик в ефірі своєї авторської програми на Ютубі.

  • У нинішньому сезоні Михайленко провів п’ять матчів за Динамо: без результативних дій.
  • Transfermarkt оцінює 23-річного опорного півзахисника у 500 тисяч євро.
  • На внутрішній арені після чотирьох турів (дві зіграні гри) Динамо має в активі шість залікових балів та займає сьому сходинку у турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги.
  • У п'ятому турі біло-сині вдома прийматимуть черкаський ЛНЗ. Гру заплановано на 1 вересня, початок матчу о 15:30.
  • Поєдинок-відповідь фінальної кваліфікації Ліги чемпіонів між Зальцбургом та Динамо заплановано на сьогодні, 27 серпня. Початок матчу о 22:00 за Києвом.
  • З букмекерськими котируваннями на протистояння «червоних биків» та біло-синіх можна ознайомитися за ПОСИЛАННЯМ, а де можна буде переглянути трансляцію із Зальцбурга наживо натиснувши ТУТ
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт