УПЛ

«На такому газоні не можна грати матчі Прем’єр-ліги»: названо стадіон, на якому не треба проводити ігри УПЛ

Переглядів 195
Владислав Лютостанський
1 голос
Стадіон Ворскли. Фото: ФК Ворскла
Головний тренер львівського Руху Віталій Пономарьов розкритикував стадіон у Полтаві, на якому його команда зіграла внічию з місцевою Ворсклою.

У неділю, 15 вересня, Рух у Полтаві зустрічався з місцевою Ворсклою, розписавши мирову (0:0) за підсумками матчу шостого туру УПЛ.

Після поєдинку чемпіонату України слово взяв головний тренер львівського колективу Віталій Пономарьов, який дав своє резюме по грі:

«На жаль, ми не змогли підвести команду в оптимальній формі до цього матчу. Рух не міг сьогодні грати в той інтенсивний футбол, який ми пропагуємо». 

Пономарьов зізнався, що креативні гравці Руху не продемонстрували свою найкращу гру.

«Якщо аналізувати матч з Ворсклою по гарячих слідах, то жоден наш футболіст не зіграв на повну силу. Зокрема креативні гравці не продемонстрували те, що вони можуть показувати на футбольному полі. Це була не найкраща наша гра». 

Також головний тренер Руху акцентував на низькій якості футбольного поля на стадіоні «Ворскла» імені Олексія Бутовського.

Газон у матчі Ворскла – Рух, фото: Telegram

«Свою роль у цьому матчі зіграла якість поля, особливо, коли Рух став грати у більшості. На мою думку, на такому газоні не можна грати матчі Прем’єр-ліги. Це елітний дивізіон і поля мають відповідати певним вимогам та бути якісними.

Футболісти не мають отримувати травми через погане поле! І гравець Ворскли отримав травму в першому таймі та був замінений саме через жахливу якість газону. Наш гравець також отримав ушкодження через ці ж причини», – цитує Пономарьова пресслужба Руху.

  • Рух наразі йде на третій сходинці турнірної таблиці чемпіонату України, маючи 10 очок після п'яти зіграних турів.
  • Львів'яни у наступному турі УПЛ поїдуть до Києва на гру з Динамо, яка відбудеться 21 вересня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт