УПЛ

«Найсильніший, який я бачив у життя»: вихованець Динамо назвав гравця УПЛ з більш потужним ударом ніж у Алієва

Переглядів 110
Владислав Лютостанський
2 голоси
Олександр Алієв. Фото: ФК Динамо
Вихованець київського Динамо та колишній захисник Олександр Стеценко розповів про власний досвід гри пліч-о-пліч із хавбеком збірної України Олександром Алієвим.

Колишній захисник Динамо-2 (2007-2008) Олександр Стеценко в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» поділився спогадами про спільну гру із зірковим півзахисником біло-синіх Олександром Алієвим.

«Немало мені вдалося пограти разом із Санею Алієвим, якого до нас спускали з основи. Ось він справив яскраве враження. Просто розривав та в кожній грі забивав по два-три голи, а то і більше.

Пам’ятаю, я ще в академії був, ми тренувалися, а на сусідньому полі грав дубль. Чуємо диктора: «Матч почався». Через якийсь час люди починають аплодувати й доноситься: «Гол забив Олександр Алієв». П’ять хвилин проходить – знову оплески й від диктора: «Гол забив Алієв». І так разів п’ять за матч…».

Стеценко розповів про найбільш пам'ятний спільний матч з Алієвим.

«Поїхали ми дублем на матч з Ворсклою. 0:1 програємо – Саня зрівнює. 1:2 програємо – Саня знову зрівнює. Остання хвилина – Алієв обігрує пів команди та віддає пас на Саню Ситника, який забиває у порожні ворота».

Водночас Стеценко заявив, що він знає людину, яка має сильніший удар, ніж Алієв.

«В Алієва був однозначно найсильніший удар в Динамо, а ось взагалі найсильніший, який я бачив у своєму житті, був у Жажі Коелью в Металісті. Не в образу Сані, але в Жажі удар сильніший».

Зазначимо, що Коельо провів за харківський Металіст (2008-2010, 2013-2014) 99 матчів: 43 голи, 17 асистів. 

  • Алієв зіграв за Динамо (2002-2010, 2011-2013) 134 поєдинки: 30 голів, 36 результативних передач.
  • У біло-синій футболці він чотири рази ставав чемпіоном України й стільки ж разів володарем національного Кубка та тричі Суперкубка України.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт