УПЛ

«Навіть нічия нас не влаштовувала»: новий тренер Зорі висловився про матч з ЛНЗ

Переглядів 2504
Олександр Карпенко
1 голос
Фото: ФК Зоря
Виконувач обов'язків головного тренера Зорі Ігор Коваль підбив підсумки матчу 14 туру УПЛ проти ЛНЗ (1:2), який сьогодні проходив у Львові.

Зоря поступилася ЛНЗ в поєдинку 14 туру української Прем'єр-ліги. Команда з Луганська продовжила свою безвиграшну серію до п'яти поєдинків поспіль.

Тренер Зорі після матчу проаналізував поразку від дебютанта УПЛ.

«Були складності. Герреро поїхав в збірну, Яцик отримав травму. Треба було, за можливістю, з'ясувати готовність гравців за одне тренування. З кимось ми вгадали, хтось був втомлений. Коли пропустили швидкий гол, гра змінилася. Нам потрібно було йти в атаку. В другому таймі спростили гру. Могли сьогодні програти, могли виграти чи зіграти внічию. Звичайно, навіть нічия нас не влаштовувала б».

На думку Коваля, Зоря провалилася у психологічну яму.

До гравців претензій немає за самовіддачу. Є тактичні проблеми. Але, на мою думку, все ж таки більше психологічних. Зміна тренерського складу, а ще й два рази, вона завжди не додає стабільність. Кваліфікація у наших футболістів є, настрій також, тому, вважаю що такі результати – тимчасове явище і ми вийдемо з цієї ситуації гідно», – наводить слова тренера прес-служба Зорі.

  • Зоря йде на 14-му місці в УПЛ, маючи 10 очок після 12 зіграних турів.
  • Після паузи на збірні Зоря відновить сезон перенесеним поєдинком третього туру Ліги конференцій проти Маккабі Т-А.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт