УПЛ

«Навіть у окопах люди дивляться наші матчі»: Пушич розповів про труднощі Шахтаря під час війни з Росією

Переглядів 205
Артем Жилінський
1 голос
Маріно Пушич. Фото: ФК Шахтар
Головний наставник донецького Шахтаря Маріно Пушич поділився своїми думками щодо відповідальності, яка лежить на плечах «гірників» під час війни в Україні.

Маріно Пушич вважає, що головна мета донецького Шахтаря – змусити людей пишатися у дуже складний час, адже йде війна. Ця мета зараз дуже важлива, адже як зазначив тренер, «гірники» не циркова команда.

«Ми не циркова команда, яка просто приїжджає, щоби показати кілька трюків. Ми подорожуюча і, головне, дружна сім'я, яка має одну ключову мету. І це – змусити людей усієї країни пишатися, дати їм на мить гарне почуття, виборювати честь України».

Боснійський фахівець заявив, чого потрібно досягнути в Україні. Також Пушич відзначив те, що фанати Шахтаря спостерігають за командою навіть в окопах, тому «гірники» не мають права їх розчаровувати.

«Звичайно, також потрібно стати тут чемпіоном і виграти Кубок, якщо це можливо. Але досвід і значення футболу сягають набагато далі. Коли Шахтар грає на міжнародному рівні, його підтримує вся Україна. Навіть у окопах люди дивляться наші матчі. Це усвідомлення викликає у гравців дуже глибокі емоції», — заявив Пушич для SoccerNews.nl.

  • 8 грудня відбулося жеребкування плей-оф Ліги Європи. За його підсумками, у 1/16 фіналу донецький Шахтар зіграє проти французького Марселя.
  • Перший матч Шахтар – Марсель відбудеться 15 лютого на умовно домашній для донеччан арені. Поєдинок–відповідь буде зіграний 22 лютого у Франції.
  • На зимову паузу Шахтар пішов, набравши 31 очко і посідаючи четверте місце в УПЛ. Також донецька команда має два матчі в запасі.

 

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт