УПЛ

«Не міг уявити, що Малиновський буде на топ-рівні»: легенда Зорі пригадав, як Руслан заграв у Вернидуба

Переглядів 2151
Олександр Карпенко
2 голоси
Руслан Малиновський. Фото: ФК Марсель
Легенда Зорі Микита Каменюка згадав поки що останній матч луганчан на рідному стадіоні «Авангард» у Луганську. 27 квітня 2014 року, в якому Зоря переграла Говерлу (1:0).

Колишній захисник і капітан Зорі Микита Каменюка пригадав, яким був домашній матч луганчан проти Говерли (1:0) у сезоні 2013/14. Єдиний і вирішальний гол у тому протистоянні на 84-й хвилині забив Руслан Малиновський, який приєднався до Зорі приєднався до команди на правах оренди з Шахтаря взимку.

Каменюка в інтерв'ю FanDay.net описав, яким він бачив на той момент нинішнього гравця Марселя і національної збірної України.

«Руслан припускався багатьох помилок, але мені подобалося, що він ніколи не зупинявся і намагався виправити ці помилки. Руслан адекватно сприймав критику і завжди прислухався до більш досвідчених товаришів по команді. Він умів сортувати конструктивну критику від емоцій.

Інші хлопці вказували Малиновському на помилки агресивно, але я з Русланом спілкувався спокійно. Я завжди намагався знизити градус напруги. Малиновському я пояснював не тільки футбольні, а й життєві моменти, які молодому хлопцеві були ще незрозумілі».

Екс-футболіст зазначив, що від самого початку побачив неабиякий потенціал хавбека, однак не уявляв, що той дійде настільки далеко.

«Вже тоді було видно, що він талановитий хлопець. Але, звісно, на той час я не міг уявити, що він гратиме в найсильніших чемпіонатах. Малиновський виділявся, і в нього були хороші якості, але він пройшов довгий шлях становлення», – сказав Каменюка.

Каменюка захищав кольори Зорі з 2008 по 2020 рік з перервою на піврічну оренду у Вересі (2018). Провів 292 матчі, забив 21 гол та віддав 18 асистів.

Малиновський виступав за Зорю з 2014 по 2015 рр. Загалом він провів за команду 59 поєдинків, у яких забив 13 голів і зробив вісім результативних передач.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт