УПЛ

Не тільки колумбієць та Герреро: джерело повідомило про трансферні плани Динамо

Переглядів 8230
Віктор Глухенький
3 голоси
Едуардо Герреро. Фото: Google
Скаути київського Динамо продовжують працювати та активно моніторять ринок Південної Америки, звідки до столиці України може перебратися нападник.

Динамо продовжує бути найбільш активним гравцем на трансферному ринку з-поміж усіх команд Української Прем’єр-ліги. З дня на день до Києва має прибути колумбійський центральний захисник бразильської Форталези Браян Себальос, а також представники біло-синіх жваво торгують нападника луганської Зорі Едуардо Гереро.

Та, виявляється, і це ще не всі плани київського ФК, який до старту чемпіонату планує змінитися до невпізнаваності.

«І ще трохи новин зі стану біло-синіх. Не скажу нічого сенсаційного, але спробую упорядкувати останні апдейти. На вхід окрім Себалльоса може справді бути Герреро або форвард-легіонер. На радарі селекційної служби декілька латиноамериканських нападників, будуть вирішувати виходячи з фінансової складової»,  – йдеться в дописі телеграм-каналу «Футбол з вертольоту».

Нагадаємо, що на минулому тижні столичний клуб уклав контракти одразу з двома півзахисниками: із одеського Чорноморця до Києва перебрався Максим Брагару, а з Дніпра-1 – лідер спортклубівців Олександр Піхальонок.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт