УПЛ

«Не врятує ніхто»: журналіст підписав вирок іменитій команді чемпіонату України

Переглядів 19444
Данило Моісеєнков
10 голосів
Футболісти Зорі. Фото: ФК Зоря
Спортивний журналіст Андрій Сеньків висловився стосовно відставки Валерія Кривенцова з посади головного тренера Зорі, розкритикувавши таке рішення.

Нещодавно Валерій Кривенцов за власним бажаннями пішов з посади головного тренера Зорі, ставши другим спеціалістом після Ненада Лалатовича, який залишив луганську команду в цьому сезоні.

Український журналіст Андрій Сеньків поділився думками стосовно такого рішення, висловивши свою невіру у Зорю.

«Я би Кривенцова не прибирав, тому що порівняно з Лалатовичем вони хоча б моментами нагадували команду. Були і вдалі відрізки, і вдалі матчі, якісь результати.

Це напевно найгірший склад Зорі за багато років, тому я думаю що цю Зорю не врятує ніхто. Зрозуміло, що вона не вилетить, але це команда-середняк і по складу, і по грі. А по менеджменту вона взагалі давно мала вилітати», – сказав Сеньків в ефірі ютуб-каналу КДК.

  • Після 12 зіграних матчів Зоря йде на 14 місці в турнірній таблиці УПЛ, набравши 10 очок та маючи два поєдинки у запасі.
  • Далі на луганців очікують дві поспіль зустрічі на груповому етапі Ліги конференцій: проти Маккабі Тель-Авів (25.11) та Гента (30.11).
  • Наразі Зорю очолює спортивний директор клубу Юрій Коваль.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт