УПЛ

«‎Не захоче залишатися в Динамо»: Вацко назвав найшвидшого гравця киян, який немає довіри від Шовковського

Переглядів 14622
Віктор Глухенький
8 голосів
Браян Себальйос. Фото: ФК Динамо (Київ)
Журналіст-блогер та коментатор Віктор Вацко висловився про перспективи захисника Динамо Браяна Себальйоса, натякнувши, що на колумбійця Олександр Шовковський не розраховує.

Віктор Вацко видав цікавий інсайд з табору київського Динамо, а саме про літнього новачка Браяна Себальйоса та його ймовірне найближче майбутнє у команді Олександра Шовковського, спершу давши йому досить вичерпну ігрову характеристику.

«Мені розповідають, що за показниками це найшвидший футболіст у команді. Навіть швидше за Кабаєва. Атлетичний, агресивний, жорсткий у відборі».

Можна подивитися, чи підходить він тобі, чи ні. Але як це можна зрозуміти, якщо він не виходить на поле», –  розповів Вацко в ефірі своєї авторської програми на Ютубі.

Вацко натякнув, що на Себальйоса просто не розраховує головний тренер біло-синіх, роблячи ставку на українців.

«Розумію, що почав розквітати Михавко. Мені важко зрозуміти, коли він грає усі матчі по 90 хвилин і потім виходить проти ЛНЗ на уколах. Його здоров'ям ризикують. Поруч із ним ставлять Біловара. А Себальйоса навіть у такій ситуації на поле не випускають. Не можу зрозуміти такої відсутності довіри. 

Не здивуюсь, якщо сам Себальйос не захоче залишатися у Динамо», –  розповів Вацко в ефірі своєї авторської програми на Ютубі.

  • На внутрішній арені команда Олександра Шовковського після п'яти турів (три зіграних матчі) має в активі дев'ять очок та займає четверту сходинку у турнірній таблиці УПЛ.
  • У наступному турі біло-сині на виїзді зіграють проти луганської Зорі. Поєдинок заплановано на 14 вересня, гра розпочнеться о 15:30.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт