УПЛ

«Не завжди краща команда виграє матч»: Ротань висловився про поєдинок Олександрії з Кривбасом

Переглядів 1616
Дмитро Котков
1 голос
Руслан Ротань. Фото: Кривбас
Руслан Ротань дав оцінку першій його поразці на посаді головного тренера Олександрії. Команда Ротаня поступилася Кривбасу Юрія Вернидуба з рахунком 1:2.

Головний тренер Олександрії Руслан Ротань на прес-конференції прокоментував поразку від криворізького Кривбасу (1:2) у рамках 23 туру УПЛ.

«До того, як рахунок став на користь криворіжців, ми не зуміли забити. Натомість, пропустили зі стандарту, після чого пішла нервова гра, і у підсумку Кривбас переміг. Я подякував хлопцям за матч, вони робили все для перемоги - але це футбол, подібне трапляється. Не завжди краща команда виграє матч», – цитує Ротаня офіційний сайт Кривбасу.

Також наставник олександрійців заявив, що його команді потрібно зробити висновки та рухатися вперед.

«Я оцінюю гру Олександрії в цілому і не хочу на комусь одному акцентувати. Виграє чи програє вся команда. Ми всі разом сьогодні поступилися. Цей результат треба прийняти, зробити правильний аналіз і рухатися далі», – додав Ротань.

Після цього матчу Кривбас із 31 очком в активі посідає шосте місце в турнірній таблиці УПЛ. Олександрія з 34 балами іде п’ятою в чемпіонаті України. 

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт