УПЛ

Неймовірне підсилення Полісся у грі року з Шахтарем: клуб повідомив про повернення ексфорварда збірної України

Переглядів 6900
Владислав Лютостанський
6 голосів
Пилип Будківський. Фото: ФК Полісся
Український нападник житомирського Полісся Пилип Будківський має шанс зіграти у ключовому для команди поєдинку сезону, оскільки він відновився від важкої травми обличчя.

На початку квітня форвард житомирського Полісся Пилип Будківський у поєдинку з Минаєм (3:2) після виходу на заміну отримав перелом гайморової кістки на обличчі.

Через це нападник не міг допомогти своїй команді та повернувся до лав житомирян лише на фінальний тур сезону УПЛ 2023/24.

Тому цілком ймовірно, що Будківський з'явиться на полі 25 травня (15:30) у домашньому поєдинку проти донецького Шахтаря. Схоже, що на цей матч 32-річний форвард вийде у новому іміджі, одягнувши захисну маску на обличчя.

Зазначимо, що у цьому матчі Полісся в разі позитивного результату і невдачі Дніпра-1 чи Руха може розраховувати на потрапляння в кваліфікацію Ліги конференцій наступного сезону. Наразі шоста команда чемпіонату відстає від зони єврокубків на два залікових пункти.

  • Будківський у 20 матчах цього сезону забив п'ять голів за Полісся.
  • Раніше Пилип виступав за Шахтар, Іллічівець, Севастополь, Зорю, російський Анжи, бельгійський Кортрейк, французький Сошо та Десну.
  • У складі збірної України форвард встиг зіграти шість разів з 2014-го по 2016 рр.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт