УПЛ

«Необов’язкові помилки призвели до пропущених голів»: Пономарьов оцінив свій перший матч на чолі ФК Рух

Переглядів 539
Артем Жилінський
1 голос
Віталій Пономарьов. Фото: ФК Рух
Головний наставник Руха Віталій Пономарьов провів свій перший матч на чолі дорослої команди «жовто-чорних». Але позитивного результату не досягнув, адже програв Зорі (0:3).

Головний тренер Руху Віталій Пономарьов прокоментував поразку львів’ян у матчі проти Зорі (0:3).

«Складна гра вийшла. Ми готувалися до такого матчу, адже протистояли дуже серйозному супернику, одній із найкращих команд у нашому чемпіонаті. Однак ми хотіли з нею зіграти в агресивний футбол, не діяти на полі другим номером. Не все виходило. Але ми вже використали те, що напрацьовували останніми тижнями. Звичайно, було багато помилок, і саме необов’язкові помилки в обороні призвели до пропущених голів».

Пономарьов також висловився щодо свого першого матчу на чолі львів’ян.

«Якби було більше часу на роботу з командою після призначення головним тренером, то все одно не думаю, що ми би вибрали якийсь інший план на гру. Звичайно, що деякі помилки би забрали… Та взагалі – після матчу завжди легше говорити, ніж до початку гри. До матчу спрогнозувати все на 100 відсотків неможливо», — заявив Пономарьов.

Нагадаємо, що Пономарьов очолив Рух після звільнення Кучука. Львівська команда посідає 15 місце, маючи в активі 17 очок.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт