УПЛ

«Нові гравці мають бути оцінені за їх ігровими характеристиками»: група фанів Полісся встала на захист легіонерів після заяви ультрас житомирян

Переглядів 544
Дмитро Котков
2 голоси
Фанати Полісся. Фото: fcpolissya_fan
Представники іншого фанатського руху Полісся зробили заяву стосовно того, що житомирський клуб підписав контракти із такими футболістами, як Джарджу з Гамбії, Аніагбосо з Нігерії та Макуана з Конго.

Представники фан-руху Полісся висловилися про заяву ультрас житомирського клубу стосовно підписаних легіонерів:

«White Zt Family - це невелика група вболівальників, які мають свою думку і погляди на життя. В той же час ми, як інша частина вболівальників Полісся, вважаємо дикунством у 21 сторіччі оцінювати людину за кольором її шкіри. Нові гравці мають бути оцінені за їх ігровими характеристиками та статистикою виступів на полі», – написали фанати у себе на інстаграм-сторінці «fcpolissya_fan».

Також супортери житомирян додали такі слова:

«Ще кілька років тому ми могли лише мріяти про присутність у команді футболістів, які вже мають досвід виступів на чемпіонаті світу з футболу та достатньо ігрової практики в найвищому дивізіоні Франції Лізі 1. Можливо, за логікою , яку висловили вчора, варто оцінювати гравців не лише за кольором шкіри, а й за віросповіданням? Чи, може, варто запросити в український клуб росіян, адже колір їх шкіри — білий? Вважаємо, що це риторичні запитання, які не потребують відповіді».

  • Полісся після перемоги в Першій лізі України готується до матчів в УПЛ.
  • Зараз житомирська знаходиться в Австрії на передсезонних зборах.

Стежити за всіма переходами чемпіонату України міжсезоння 2023 року можна в наших трансферних матеріалах:

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт