УПЛ

«Одразу пояснив, що від нас хоче»: Конопля поділився враженнями від знайомства з Пушичем

Переглядів 304
Віктор Глухенький
1 голос
Юхим Конопля. Фото: Фото: Google
Захисник донецького Шахтаря Юхим Конопля напередодні гри проти Барселони в Лізі чемпіонів, розповів про перші враження від знайомства з новим головним тренером команди Маріно Пушичем.

Юхим Конопля розказав, що знайомство з новим наставником «гірників» Маріно Пушичем пройшло в невимушеній атмосфері і, що бачення футболу спеціаліста гравцям «гірників» вже припало до душі.

«Дав зрозуміти, що він в нас дуже вірить, хоче розкрити наш потенціал та вивести команду на новий рівень. За день до гри з Барселоною тренер не може щось поміняти кардинально, але може вказати нам на слабкі місця опонента та допомогти ними скористатися.

Новий тренер одразу пояснив, що він від нас хоче та яку саме модель гри буде будувати. І всім ця модель дуже сподобалася. Всі хлопці дуже раді та щасливі, що в нас буде можливість грати в той футбол, який нам подобається», – сказав Конопля в інтерв’ю пресслужбі Шахтаря.

  • До Шахтаря Маріно Пушич раніше працював асистентом головного тренера в голландських клубах – Феєноорді, АЗ з Алкмаара, Твенте, Вітессі та НАК Бреді. .
  • Новий наставник дебютує на чолі Шахтаря у виїзному матчі третього туру групової стадії Ліги чемпіонів проти іспанської Барселони.
  • Поєдинок відбудеться сьогодні, в середу, 25 жовтня. Початок гри о 19:45 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт