УПЛ

«Оригінальним не буду»: новий наставник Вереса відверто озвучив свою ціль на посаді головного тренера рівненців

Переглядів 1901
Віктор Глухенький
3 голоси
Олег Шандрук. Фото: НК Верес
Новий головний тренер рівненського Вереса Олег Шандрук чітко окреслив мету та завдання від керівництва народного клубу перед ним та його підопічними на весняну частину чемпіонату УПЛ.

Олег Шандрук максимально зрозуміло пояснив, що перед ним не стоїть наполеонівських планів. Головне завдання на чолі народного клубу максимально просте і складне водночас.  

«Оригінальним не буду, коли скажу, що головне – зберегти прописку в еліті українського футболу. Навіть якщо не пощастить уникнути стикових поєдинків з одним з лідерів Першої ліги.

Хочу, аби Верес якомога швидше залишив зону вильоту. Сподіваюся, що ті футболісти, які гратимуть під моїм керівництвом демонструватимуть агресивний стиль, заточеність на атаку й це обов'язково принесе дивіденди», –  розповів Шандрук в інтерв'ю Sport.ua.

  • Олег Шандрук в 2018 році вже працював наставником головної команди Вереса, але, як виконуючий обов'язки. До його тренерського штабу увійдуть: Олег Герасим'юк, Юрій Кособуцький та Роман Гандзин.
  • За підсумками першої частини чемпіонату, Верес набрав 12 очок та посідає 14 сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Сезон для народного клубу відновиться домашнім поєдинком 18-го туру УПЛ проти ковалівського Колоса (базова дата ‒ 24 лютого).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт