УПЛ

Піхальонок назвав свою мрію: чого найбільше бажає півзахисник Динамо

Переглядів 575
Віктор Глухенький
2 голоси
Олександр Піхальонок. Фото: ФК Динамо
Півзахисник київського Динамо Олександр Піхальонок в переддень матчу плей-оф Ліги чемпіонів проти Зальцбурга, розповів про свою мрію на поточний сезон.

Новачок Динамо Олександр Піхальонок, який почав запалювати у біло-синій футболці з перших ігор, відверто розказав про те, які завдання він ставить на сезон особисто для себе.

«Звісно, хочеться повернутися до збірної, але це вирішувати головному тренеру. 

Для себе та команди ставимо цілі виграти кубок та чемпіонство, також дуже хочеться потрапити у груповий етап Ліги чемпіонів. Це моя особиста мрія та мрія хлопців у команді, – сказав Піхальонок в інтерв'ю телеграм-каналу Дніпрянин.

  • Піхальонок у сезоні 2024/25 рр. зіграв за Динамо шість матчів: три голи.
  • Перший поєдинок фінальної кваліфікації Ліги чемпіонів між Динамо та Зальцбургом заплановано на завтра, середу 21 серпня. Гра пройде на формально домашньому полі біло-синіх.
  • Початок матчу о 22:00 за Києвом у польському місті Люблін.
  • На внутрішній арені після трьох турів (дві зіграні гри) Динамо має в активі шість залікових балів та займає третю сходинку у турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги.
  • У турі номер чотири Динамо вдома прийматиме полтавську Ворсклу. Зустріч у Києві буде зіграно 24 серпня і розпочнеться вона о 18:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт