УПЛ

«Пішли у зарубу із «сірим кардиналом» Зорі»: молодий талант твердо вирішив залишити луганців

Переглядів 4866
Артем Жилінський
2 голоси
Максим Хлань. Фото: ФК Зоря
Молодий півзахисник Зорі Максим Хлань вирішив залишити луганчан і працевлаштуватися в одному з європейських клубів, але агент гравця не знайшов йому відповідних варіантів.

Максим Хлань планує залишити луганську Зорю. Півзахисник хоче продовжити кар'єру в одному з європейських клубів та попросив свого агента Вадима Шаблія знайти йому відповідний варіант. Про це розповів журналіст Максим Гіленко в ефірі ютуб-каналу «ТаТоТаке».

«За моєю інформацією, Хлань не тренується із Зорею U-19. Він таки тренується з основною командою. Але тренуваннями це не назвеш. Він просто приходить у призначену годину, як і всі. Але поки що всі тренуються, він просто намотує кола. Його не залучають до справжнього тренувального процесу.

Каменем спотикання стало те, що Хлань очікував від Вадима Шаблія, що він знайде йому європейський клуб, і тоді буде підписано домовленість. Клубу, який би задовольняв інтереси Хланя, не знайдено. Тому пішли у зарубу із «сірим кардиналом» луганського клубу, не продовжують контракт», – сказав Гіленко.

20-річний Хлань є вихованцем львівських Карпат. Максим перейшов у Зорю у липні минулого року і провів за луганську команду вісім матчів, у яких зробив дві результативні передачі.

Контракт молодого хавбека із Зорею чинний до кінця 2023 року.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт