УПЛ

«Після доби в автобусі важко щось тренувати»: Судаков з нетерпінням чекає матч Шахтаря проти Кривбасу

Переглядів 272
Артем Жилінський
1 голос
Георгій Судаков. Фото: ФК Шахтар
Центральний півзахисник донецького Шахтаря Георгій Судаков розповів про відновлення «гірників» після Феєнорду та чого очікує від матчу 17-го туру УПЛ проти Кривбасу.

Півзахисник Шахтаря Георгій Судаков поділився очікуваннями від матчу 17-го туру УПЛ проти Кривбаса, який відбудеться сьогодні.

«З нетерпінням чекаємо на цей поєдинок, знаємо, наскільки він важливий. Хочемо після такого матчу з Феєнордом, де нам було важко грати у свою гру, перелаштуватися на свою гру у чемпіонаті, і показати, як ми граємо в чемпіонаті, бо було трохи складно і психологічно, і налаштування, і переїзд».

Також Судаков розповів, як команда відновлювалася після матчу з Феєнордом в Лізі Європи.

«Важко казати зараз про відновлення щось, завтра вже о 14.00 матч, напевно, треба просто вимкнути голову і про це не думати, а в першу чергу думати про гру, а вже завтра побачимо, наскільки ми були виснажені.

Тренування на базі Кривбасу? Та яке тренування, так, вийшли, розім'ялися. Всі розуміють, що після того, як ти проїхав добу в автобусі й літаку, важко щось тренувати», — сказав Судаков прес-службі Шахтаря.

Цього сезону 20-річний півзахисник провів за «гірників» у всіх турнірах 24 матчі, забив два голи і віддав вісім асистів.

Контракт Судакова із Шахтарем чинний до 31 грудня 2026 року. Transfermarkt оцінює гравця у шість мільйонів євро.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт