УПЛ

Поцілунок Блана і Бартеза у версії Шахтаря: Пушич зворушливо зустрів українських збірників у таборі «гірників‎»

Переглядів 312
Віктор Глухенький
3 голоси
Маріно Пушич. Фото: ФК Шахтар
Захисники національної збірної України Юхим Конопля та Валерій Бондар приєдналися до донецького Шахтаря у Словенії, де саме проводять літньо-навчальні збори помаранчево-чорні.

Провідні оборонці донецького Шахтаря Юхим Конопля та Валерій Бондар знову вдома, тобто разом зі своєю командою. Обидва прибули до табору помаранчево-чорних у Словенії після безславного виступу у складі національної збірної України на чемпіонаті Європи 2024 року.

Чи не першим своїх підопічних зустрів головний тренер «гірників» Маріно Пушич, який точно сумував за ними, бо при зустрічі не лише обійняв їх, а й майже по-батьківськи поцілував у лоба.

▶️  Відео, як Пушич Коноплю та Бондаря зустрічав дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

Подібна поведінка Пушича дещо нагадала ритуал, який був обов’язковим у національній збірній Франції наприкінці 90-х років минулого століття, коли перед кожною грою триколірних їх захисник Лоран Бран неодмінно цілував у лисину культового воротаря «гальських півнів» Фаб'єна Бартеза.

Лоран Блан та Фаб'єн Бартез. Фото: УЄФА

  • У підсумковій турнірній таблиці УПЛ Шахтар фінішував на першому місці, захистивши свій титул чемпіона, до якого додав ще й здобуття національного Кубка.
  • Восени «гірники» гратимуть у груповому етапі Ліги чемпіонів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт