УПЛ

Полісся припинило співпрацю з перспективним форвардом: кого повернув до Звягеля Ашур

Переглядів 1257
Віктор Глухенький
2 голоси
Денис Ндукве. Фото: ФК Полісся (Житомир)
Центральний нападник Денис Ндукве, який лише в зимове трансферне вікно перебрався до Полісся з фарм-клубу житомирян Звягеля, вже слідує зворотним маршрутом.

Полісся офіційно оголосило, що команду залишає український форвард Денис Ндукве. Повідомляється, що сторони припинили трудову співпрацю за обопільною згодою.

Також житомирський клуб вже повідомив про перехід 24-річного нападника до першолігового Звягеля на правах оренди строком  на один сезон.

«Денисе, ми раділи твоєму дебюту в УПЛ. Ти - частина «зграї» назавжди. Безмежно вдячні характеру та сил, які ти вкладав задля досягнення нашої спільної цілі!

Разом ми написали чудову сторінку в історії нашого клубу!», – йдеться в повідомленні пресслужби Полісся.

  • Ндукве перебрався до Полісся зі Звягеля взимку 2024 року. За житомирців Денис встиг зіграти 11 матчів у всіх офіційних турнірах: один гол.
  • У підсумковій турнірній таблиці української Прем'єр-ліги Полісся фінішувало на п'ятому місці і в новому сезоні матиме змогу поборотися за вихід до групового турніру Ліги конференцій через кваліфікацію.
  • У другому раунді кваліфікації Ліги конференції Полісся зіграє проти словенської Олімпії з Любляни. Матчі пройдуть 25 липня та 1 серпня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт