УПЛ

«Португальці чмирили Мудрика в Шахтарі»: Циганик пояснив, чому Михайло не отримував шанс до появи Де Дзербі

Переглядів 6214
Олександр Карпенко
2 голоси
Михайло Мудрик. Фото: Google
Журналіст та коментатор Ігор Циганик поділився подробицями перебування Михайла Мудрика в Шахтарі до появи в клубі Роберто Де Дзербі.

Циганик стверджує, що Мудрик міг раніше опинитися в основному складі Шахтаря, якби екс-голова селекційної служби донеччан Жозе Боту не робив ставку на легіонерів з метою розкрутки та перепродажу.

«Мудрика просто чмирили португальці. Коли в Шахтар прийшов Боту, вони понавозили туди все те сміття. Думаю, вони там добре «прикурили». Замість Мудрика ставили Тете і Соломона, тому що їх купили і треба було продавати. А малий свій почекає. Хоча на тренуваннях було видно, що він сильніший», – сказав Циганик в ефірі YouTube-каналу SportArena.

Через початок повномасштабної війни в Україні Тете та Соломон залишили Шахтар та до кінця сезону виступатимуть на правах оренди за Фулхем, та Лестер відповідно. Обидва футболісти мають усі шанси безкоштовно покинути Шахтар після закінчення контрактів.

За першу команду Шахтаря Мудрик відіграв 44 матчі, забив 12 голів та віддав 17 асистів. Разом з Шахтарем Михайло вигравав УПЛ та Суперкубок України.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт