УПЛ

Проблеми власника Чорноморця: відомо, чому ВАКС збільшив Кауфману заставу до 159 мільйонів гривень

Переглядів 356
Віктор Глухенький
1 голос
Борис Кауфман. Фото: Google
Прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури подав до суду клопотання про стягнення всієї суми застави на користь держави Україна та збільшення її через певні порушення.

Власник одеського Чорноморця, бізнесмен-мільйонер Борис Кауфман, порушив правила процесуального процесу у справі про злочинні організації в Одесі.

Через це Вищий антикорупційний суд збільшив суму застави за Кауфманаз 129 мільйонів гривень до 159.

Прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури подав до суду клопотання про стягнення всієї суми застави у дохід держави та збільшення її через порушення правил процесуального боргу.

Навесні 2023 року року Кауфман зустрічався з керівниками приватних компаній ТОВ «Автомагістраль-Південь», єдиним власником якого є Олександр Бойко та ТОВ «Кліар-Сіті», співвласником якого є Петро Багрій через австрійську компанію VT FOISON GMBH. Про це на допиті розповів Багрій.

Ці особи є свідками у справі Кауфмана та зустрічатися з ними йому було заборонено правилами винесення застави. Інформує видання «Слово і справа». 

  • Прокурор САП просив збільшити розмір застави за Кауфмана до 517,8 мільйона гривень, а в дохід держави стягнути 112 мільйонів, які були внесені до цього.
  • Суд частково задовольнив клопотання, збільшивши заставу до 159 мільйонів.
  • Раніше бізнесмену оголосили підозру у створенні злочинної організації.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт