УПЛ

«Рибка замерз»: Шищенко відреагував на поразку Оболоні від Карпат і розкритикував гравців

172
Владислав Лютостанський
2 голоси
Сергій Шищенко. Фото: ФК Оболонь
Головний тренер київської Оболоні Сергій Шищенко висловився щодо поразки власної команди у виїзному поєдинку Прем'єр-ліги проти львівських Карпат.

26 жовтня Карпати мінімально перемогли Оболонь (1:0) у Львові в рамках 11-го туру чемпіонату України.

Головний тренер столичного колективу Сергій Шищенко прокоментував поразку своїх підопічних.

«Звісно, ми засмучені. Я не задоволений діями гравців. Гра розділилась на перший та другий тайми. В першій половині зустрічі Карпати зруйнували наші плани.

Дуже часто ми втрачали прості м’ячі, десь забракло агресії. Десь забракло агресії на перших хвилинах, коли ми створили стовідсотковий момент. Далі в нас були проблеми через дії Карпат».

Водночас Шищенко залишився задоволеним другим таймом у виконанні Оболоні.

«Другим таймом я задоволений. Ми перебудувались в більш агресивну схему. Тоді вже ми змусили карпатівців помилятися в простих ситуаціях. Я казав гравцям, що мені потрібна така Оболонь, яка була протягом останніх 25 хвилин. Тоді все буде добре».

Також наставник Оболоні відповів на питання, чи не відчувався енергоощадний режим Карпат, які мають складний календар.

«Це питання до Карпат. Але між нами був день різниці на відновлення. Не бачу в цьому великої проблеми. Є час відновитися. Звісно, могло скластися таке враження.

У другому таймі Карпати були менш активними, навіть Олександр Рибка [воротар] замерз», – наводить слова Шищенка пресслужба Карпат.

  • Оболонь перебуває на передостанній сходинці, набравши п'ять очок, та випереджає аутсайдера УПЛ – Інгулець – лише за додатковими показниками. 
  • Карпати в свою чергу мають 15 очок, завдяки чому піднялися на сьому сходинку турнірної таблиці чемпіонату.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт