УПЛ

«Рівень УПЛ рухався до нас вниз»: президент ЛНЗ назвав завдання команди на дебютний сезон в елітному дивізіоні

Переглядів 540
Артем Жилінський
1 голос
Андрій Полтавець. Фото: ФК ЛНЗ
Президент новачка Української Прем’єр-ліги черкаського ЛНЗ Андрій Полтавець розповів про шлях клубу до вищого дивізіону, а також назвав головне завдання для команди.

Андрій Полтавець вважає, що УПЛ стає з кожним роком слабшою, тому ЛНЗ вдалося так швидко потрапити у вищий дивізіон.

«Тобто, це не тільки ми вийшли в УПЛ. Ми рухалися туди, але й рівень Прем'єр-ліги рухався до нас вниз. Думаю, п’ять-сім років тому нам і пʼяти років могло б не вистачити, щоб вийти в еліту».

Полтавець вважає, що більшість команд в УПЛ одного рівня, тому будь-хто може вилетіти. Президент черкаської команди хоче спочатку закріпитися у новій лізі. Він назвав основні фактори, які вплинуть на місце в таблиці ЛНЗ в кінці сезону.

«Завдання на дебютний сезон в Прем'єр-лізі? Закріпитись. Умовно середина таблиці для першого року нас повністю влаштує. Не хотілося б бути весь сезон на пороховій бочці – маю на увазі місця з 12-го по 16-те. Хоча все може бути. 

Стати міцним середняком, силою, яка буде в кожному матчі давати бій будь-якому супернику – це в наших силах. У нас 70% клубів УПЛ можуть посісти як те місце, так і 16-те. Тому далі все буде залежати від кожного клубу, його комплектації, тренерського складу та керівництва», – сказав Полтавець у коментарі Tribuna.com.

  • Головний тренер ЛНЗ Олександр Ковпак розповів про першочергове завдання своїх підопічних в Українській Прем'єр-лізі.
  • Раніше стало відомо, що відомий блогер стане технічним директором ЛНЗ.
  • Нагадаємо, що черкаський клуб після успіху в протистоянні з Інгульцем підвищився в класі і в новому сезоні вперше в історії зіграє в Прем'єр-лізі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт