УПЛ

Росія обстріляла ракетами Львів та Кривий Ріг: Динамо та Карпати відреагували на терористичний акт військ Путіна

Переглядів 59
Віктор Глухенький
1 голос
Фото руйнувань у Львові. Фото: Google
Сьогодні, 4 вересня, російсько-окупаційні війська вкотре обстріляли міста України, завдавши ударів по цивільній інфраструктурі Львова та Кривого Рогу.

Щонайменше сім цивільних, мирних жителів Львова забрав черговий ракетний обстріл країни-помилки, який стався в ніч на середу, 4 вересня. Нелюдський вчинок російсько-окупаційних військ вже прокоментували представники Карпат та київського Динамо.

«Житлові будинки, навчальні заклади: у країни-терористки немає моралі, а є лише ціль – знищення українців та України.

Сьогодні – Львів, вчора – Полтава, щодня – Харків, Суми та міста по всій лінії фронту. Україна продовжує боротись проти чистого зла і до цієї боротьби повинен бути залучений кожен: морально, фінансово та фізично», – йдеться у заяві пресслужби Карпат.

Щирі співчуття львів’янам висловили і представники київського Динамо, які пригадали ще й про черговий масований обстріл Кривого Рогу.

«У Кривому Розі зруйновано готель, пошкоджено багатоповерхівки, чотири навчальні заклади, аптеки та магазини. Будівля готелю повністю зруйнована з 1 по 3 поверхи.

У Львові постраждали понад 50 будинків у центрі міста, поранено 35 людей, 7 загиблих, троє з них діти. Також пошкоджено два медичні заклади та дві школи», – повідомляє пресслужба Динамо.

  • Нагадаємо, що у ніч на 27 серпня, внаслідок ракетного обстрілу військами РФ Кривого Рогу було знищено готель, де мали проживати гравці та тренерський штаб чемпіона УПЛ Шахтаря перед поєдинком проти місцевого Кривбасу.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт