УПЛ

«Рот майже не закривається, купа шуму»: тренер Полісся розповів правду про зіркового гравця команди Буткевича

Переглядів 287
Богдан Чернишевський
1 голос
Бені Макуана. Фото: ФК Полісся
Асистент головного тренера Полісся Володимир Книш порівняв характери своїх підопічних Бені Макуани та Олександра Назаренка, який був викликаний до збірної України для підготовки до матчів Ліги націй з Грузією та Чехією.

Помічник головного тренера Полісся Володимир Книш в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Збірна» порівняв характери Олександра Назаренка та Бені Макуани, які грають під його керівництвом у житомирській команді.

За словами Книша, українець порівняно з конголезцем має скромніший темперамент. 

«Він скромний хлопець – більше мовчить, ніж розмовляє. Розкривається Саша переважно в колі близьких друзів або у бесіді віч-на-віч. Якщо порівнювати його з Макуана, то це небо і земля. У Бені рот майже не закривається, купа шуму, а Сашу практично не чути». 

  • Назаренко до Полісся на клубному рівні виступав за Дніпро і СК Дніпро-1. Всього провів на дорослому рівні 157 матчів, забив 19 м'ячів і віддав 16 гольових передач. Зараз на рахунку 24-річного півзахисника сім голів і чотири результативні передачі у восьми матчах УПЛ. 
  • Макуана грає за Полісся з літа 2023 року. Забив чотири голи і віддав три гольові передачі в 24 матчах за клуб. Не відзначився результативними діями в чотирьох проведених за «вовків» матчах УПЛ поточного сезону.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт