УПЛ

Ротація Шовковського до добра не довела: як завершився матч Динамо і Вереса з трьома голами і ляпом воротаря

Переглядів 875
Владислав Лютостанський
5 голосів
Гравці Динамо святкують гол у ворота Верса. Фото: ФК Динамо
Київське Динамо та рівненський Верес визначали сильнішого у другому турі чемпіонату України. Підопічні Олександра Шовковського здобули мінімальну перемогу на виїзді.

У п'ятницю, 9 серпня, Верес приймав Динамо у матчі другого туру української Прем'єр-ліги сезону 2024/25.

Зазначимо, що у стартовому складі біло-синіх у порівнянні з матчем відбору Ліги чемпіонів з Рейнджерс (1:1) вийшло сім нових гравців.

Перший тайм став бенефісом півзахисника киян Миколи Шапаренка, який спершу сам відзначився чудовим голом з передачі Владислава Кабаєва, а пізніше виступив асистентом для капітана біло-синіх Віталія Буяльського.

Відео голів матчу Верес – Динамо

У другому таймі серед динамівців з позначкою мінус відзначився воротар Руслан Нещерет, який вийшов замість Георгія Бущана і припустився жахливої помилки у грі ногами, що призвело до гола Владислава Шарая.

Фінальний свисток головного арбітра матчу Олександра Омельченка зафіксував перемогу команди Олександра Шовковського над підопічними Олега Шандрука.

Чемпіонат України. Другий тур

Верес – Динамо – 1:2 (0:2)

Голи: Шарай, 62 – Шапаренко, 15, Буяльський, 44

  • Після двох турів УПЛ Верес має у власному активі один заліковий пункт. Динамо перший тур чемпіонату пропускало та наразі має три бали.
  • Наступний матч чемпіонату кияни зіграють у Львові з Карпатами (17.08), а на рівнян чекає домашня гра з Кривбасом (18.08).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт