УПЛ

«Розумію, що винен у цьому тільки я»: хавбека Руха висловився напередодні матчу з Динамо

Переглядів 910
Артем Жилінський
1 голос
Олексій Довгий. Фото: ФК Рух
Півзахисник львівського руху Олексій Довгий поділився очікуваннями від завтрашнього матчу з київським Динамо, в академії якого гравець розпочинав свій шлях у футболі.

Рух завтра прийме Динамо у матчі 21 туру української Прем'єр-ліги. Досвідчений хавбек львівської команди Олексій Довгий, який є вихованцем столичного клубу, розповів, чому не зміг заграти у складі першої команди киян.

«Динамо – рідний клуб для мене, там мене виховали, але можливості зіграти за цю команду я не мав.

Розумію, що винен у цьому тільки я – більше й наполегливіше треба було працювати в юному віці, більше вкладати у себе. Але у молоді роки трохи не тим думав», – сказав Довгий в інтерв'ю прес-службі Руху.

Олексій також поділився очікуваннями від завтрашньої зустрічі Руху із Динамо.

«З Динамо завжди грати приємно, бо це бренд українського та європейського футболу. Нині у цьому клубі, можливо, відчувається певний спад, вони велику ставку роблять на молодь, на своїх вихованців.

Все одно там зібрані одні з найкращих молодих футболістів України. Однак у них свої завдання, а у нас у Руху – свої. Тож я докладу максимум зусиль, щоб успішно зіграти», – додав Довгий.

33-річний Довгий провів у поточному сезоні 15 матчів, у яких забив три голи та зробив три результативні передачі.

Поєдинок 21-го туру чемпіонату України між Рухом та Динамо відбудеться завтра, 14 квітня, на «Арені Львів», і розпочнеться о 15:00.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт