УПЛ

Шахтар готує солідну суму на трансфер гравця, який за всю кар’єру забив один гол: подробиці

Переглядів 2431
Артем Жилінський
2 голоси
Лука Лацабідзе. Фото: Google
Чемпіон України Шахтар цікавиться перспективним грузинським футболістом Лукою Лацабідзе, який представляє тбіліське Динамо. Відомо, на якій стадії знаходяться перемовини між клубами.

Донецький Шахтар продовжує активну діяльність на трансферному ринку. Грузинський захисник Лука Лацабідзе з Динамо Тбілісі знаходиться у фінальній стадії переходу до складу «гірників», як повідомляє Georgian Footy.

Згідно з джерелом, переговори між грузинською та донецькою командами йдуть у позитивному ключі, і найближчим часом очікується офіційне оголошення про трансфер.

Зазначається, що за гравця український клуб готовий викласти близько 700 тисяч євро.

  • Цього сезону Лука Лацабідзе провів 26 матчів на клубному рівні. Варто зазначити, що 23 з них він зіграв за другу команду тбіліського Динамо і лише три за основну.
  • Також захисник виступав за збірні Грузії U17, U18 та U19. Єдиний свій м’яч в професійній кар’єрі Лацабідзе забив саме за національну команду до 18 років.
  • Transfermarkt оцінює його у 150 тисяч євро.
  • Після першої половини сезону Шахтар у турнірній таблиці УПЛ із 31 очком у активі посідає четверту позицію.
  • Для донеччан друга половина сезону розпочнеться матчами Ліги Європи проти Марселя (15.02 та 22.02) і поєдинком проти Олександрії (24.02) в УПЛ.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт