УПЛ

Шахтар ледь не втратив перемогу над Олександрією: повторний дебют Чигринського, результативна дія Шулянського

Переглядів 967
Олександр Карпенко
2 голоси
Фото: ФК Шахтар
Шахтар та Олександрія закривали програму третього туру УПЛ. Зустріч у Києві завершилася перемогою чинного чемпіона з рахунком 2:1.

Шахтар завдав Олександрії першої поразки у новому сезоні. Команда Патріка ван Леувена до перерви забезпечила собі комфортну перевагу.

У першому таймі голи Шахтаря прийшли з правого флангу. На восьмій хвилині Гочолеішвілі знайшов передачею Сікана на дальній стійці.

На 31-й хвилині грузинський захисник вдруге асистував у цьому поєдинку. Гіоргі  влучно навісів на Траоре, який ударом головою спрямував м'яч у сітку воріт суперника.

По перерві Олександрії вдалося повернутися в гру. Після подачі Шулянського першим до м'яча дістався Скорко, який оформив дебютний гол в УПЛ.

Після 60 хвилин гри Шахтар почав підсідати, а Олександрія за рахунок контролю м'яча шукати шляхів до воріт помаранчево-чорних.

До фінального свистка Олександрія створила кілька 100% моментів, але в останній момент Різник продемонстрував свою майстерність та допоміг Шахтарю втримати перевагу в рахунку. Як підсумок – 2:1, перемога Шахтаря.

У третьому турі залишилося зіграти один поєдинок. Гра за участі Динамо та Металіста 1925 перенесена на невизначений термін.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт