УПЛ

Шахтар приголомшив потенційних претендентів на Мудрика: клуб визначився, з якої ціни розпочне перемовини

Переглядів 1277
Олександр Карпенко
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Вінгер Шахтаря Михайло Мудрик прагне піти на підвищення у топ-чемпіонат, але подальша доля 21-річного вихованця «гірників» в руках власника клубу Ріната Ахметова.

Результативна гра Мудрика у Лізі чемпіонів викликала великий інтерес до гравця з боку європейських клубів. Українець на старті групового етапу є найкращим гравцем за системою гол+пас після двох матчів (два голи та два асисти).

Журналіст Бен Джейкобс у своєму Twitter повідомив, що багато топ-клубів Європи відверто незадоволені позицією Шахтаря, який бажає отримати за мегаталановитого вихованця не менше 50 мільйонів євро. Якщо Шахтар зможе пробитися до 1/8 фіналу ЛЧ, президент Шахтаря Рінат Ахметов не піде на поступки у питанні ціни за футболіста.

Раніше була інформація, що Мудриком цікавляться Байєр, Ювентус, Ніцца, Арсенал, Брентфорд, Евертон та Ліверпуль. Мудрик вважає січень ідеальним моментом для переходу. 

Не вдалось завантажити відео.

Контракт 21-річного Мудрика із Шахтарем діє до кінця 2026 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює українця у 15 мільйонів євро.

У нинішньому сезоні за Шахтар у всіх турнірах Мудрик провів п’ять матчів, забив два гола та віддав три результативні передачі. 

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт