УПЛ

«Шахтар за вікенд переглянув позицію по телепулу»: УПЛ ТБ втратив підтримку чемпіона України

Переглядів 545
Олександр Карпенко
2 голоси
Фото: Google
Гендиректор Руху Ігор Дедишин заявив, що після вчорашніх зборів клубів УПЛ свою позицію переглянув донецький Шахтар.

17 липня, відбулася зустріч клубів Прем'єр-ліги, які обговорювали можливість створення телепулу. Клубам надійшли пропозиції від Руху взяти на себе фінансування УПЛ ТБ і альтернатива в особі телеканалу XSPORT.

Дедишин у коментарі «ТаТоТаке» повідомив, що УПЛ ТБ позбувся підтримки Шахтаря, який за вихідні переглянув свою позицію щодо телепулу.

«Позиція чемпіона змінилася за цей вікенд, зараз вони підтримують XSPORT. Цей канал - приватна інвестиція. Який буде самостійно вирішувати політику трансляцій - коментатори, експертів, напрямок критики, ставлення до клубів тощо...»

Гендиректор Руху пояснив, що клуби-відмовники від телепулу не погодяться передати права XSPORT, який належить колишньому віцепрезиденту Шахтаря Борису Колеснікову (1998-2021).

«Ми робимо ставку на УПЛ ТБ, де для всіх правила однакові, про рівноправність в ухваленні всіх ключових рішень. Але якщо зараз підемо на канал Колесникова - то клуби з орбіти «плюсів» мають усі підстави говорити, що кінцевим бенефіціаром цього проєкту є Шахтар», – сказав Дедишин.

60-річний Колесніков був народним депутатом України від забороненої «Партії регіонів» із 2006 до 2010 року і з 2012 до 2014 року. У 2010-2012 рр.. – віце-прем'єр міністр України в уряді прем'єра-втікача Миколи Азарова (2010-2014).

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт