УПЛ

Шахтар змінив паливного партнера: комерційний директор донеччан розповів, чому так сталося

Переглядів 199
Віктор Глухенький
1 голос
Дмитро Кириленко. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Комерційний директор донецького Шахтаря Дмитро Кириленко детально розповів, чому «гірники» вирішили припинити співпрацю зі своїм багаторічним паливним партнером.

На початку нового сезону Шахтар змінив паливного партнера: замість БРСМ донецький клуб почав співпрацю з Укрнафтою. Чому «гірники» вирішили надалі співпрацювати з Укрнафтою в ексклюзивному інтерв’ю «Українському футболу» розповів їх комерційний директор Дмитро Кириленко. 

«Укрнафта є найбільшим нафтовидобувним підприємством України. У них понад 500 заправок по всій Україні. Зараз вони створюють нову стратегію та хочуть досить агресивно вийти на ринок, створивши конкуренцію комерційним мережам АЗС.

Ми абсолютно по-дружньому розійшлися з БРСМ і вдячні їм за роки, що ми провели разом. Але іноді таке трапляється, що спонсори в категорії змінюються і це саме той момент», – сказав Кириленко.

  • Після п’яти турів (чотири зіграні матчі) Шахтар має в активі шість очок та займає дев’яту сходинку у турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги.
  • У наступному турі команда Маріно Пушича зіграє проти львівських Карпат. Поєдинок заплановано на 14 вересня, початок гри о 18:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт