УПЛ

«Шахтар звільнив ван Леувена? Та ви що!»: Сабо здивований відставкою наставника «гірників»

Переглядів 4255
Віктор Глухенький
2 голоси
Патрік ван Леувен. Фото: ФК Шахтар
Колишній головний тренер київського Динамо та національної збірної України Йожеф Сабо прокоментував звільнення наставника донецького Шахтаря Патріка ван Леувена.

Йожеф Сабо, як-то кажуть отетерів, почувши новину про те, що керівники донецького Шахтаря вказали на двері голландському спеціалісту Патріку ван Леувену

«Шахтар звільнив ван Леувена? Та ви що! Ну вони і цирк влаштували. Спочатку Йовічевича звільнили, який непогано працював, тепер голландця.

Взагалі дивно, що його зняли після вольової перемоги над Антверпеном. Якщо і звільняти, то це треба було робити до матчу у Бельгії, а не тепер».

Сабо бачить туманні перспективи для Шахтаря після відходу голландця.

«Невже за ван Леувена ніхто не заступився із футболістів? Має бути якась рівноправність, йолки-палки. Я можу тільки поспівчувати Ван Леувену.

Він тільки прийшов до Шахтаря, пропрацював 12 матчів і його одразу прибрали. Що тепер буде з Шахтарем, я не знаю», – сказав Сабо в інтерв’ю «Спорт Експрес».

Наступником ван Леувена у Шахтарі тимчасово став Даріо Срна, якого призначили в.о. головного тренера. 

  • Патрік ван Леувен очолив «гірників» у липні 2023 року, змінивши на посту хорватського спеціаліста Ігора Йовічевича.
  • Під керівництвом Патріка ван Леувена донецька командапровела 12 офіційних поєдинків: два в Лізі чемпіонів, один в Кубку України, дев'ять в українській Прем'єр-лізі.
  • Після десяти турів в українській Прем'єр-лізі (дев'ять зіграних матчів) Шахтар має в активі 18 очок та наразі посідає третю сходинку, поступаючись Поліссю одним пунктом (у команди з Житомира на одну гру більше) та Кривбасу двома. У команди Юрія Вернидуба теж на гру більше.
  • В 11 турі Шахтар зіграє проти ЛНЗ. Поєдинок заплановано на 21 жовтня. Початок гри о 17:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт