УПЛ

Шевченко та Чорноморець: стало відомо, коли відомий футболіст дебютує за одеську команду

Переглядів 990
Дмитро Котков
2 голоси
Олексій Шевченко. Фото: Google
24-річний український воротар Олексій Шевченко найближчим часом має вперше зіграти за Чорноморець. Поєдинок із ЛНЗ голкіпер пропускає, а потім може зіграти вже з Колосом та Оболонню.

У сьогоднішньому матчі УПЛ з черкаським ЛНЗ не зіграє голкіпер одеського Чорноморця Олексій Шевченко. Про це повідомляє UA-Футбол.

31-річний новачок команди Романа Григорчука змушений буде пропустити старт нинішнього чемпіонату України через наслідки м'язового пошкодження, отриманого у розпал передсезонної підготовки.

Досвідчений футболіст, який прийшов у Чорноморець цього літа із донецького Шахтаря, з недавніх пір тренується за індивідуальною програмою. Його дебют у складі «моряків» відкладається до повної готовності виконувати свої ігрові обов'язки. У футбольних колах Одеси сподіваються, що Шевченко повернеться у стрій вже найближчим часом - до виїзного поєдинку із ковалівським Колосом (06.08) або ж до першого домашнього матчу з київською Оболонню (12.08).

  • Матч першого туру УПЛ ЛНЗ - Чорноморець розпочнеться о 15:00.
  • Олексій Шевченко перейшов до Чорноморця з Шахтаря влітку 2023 року.
  • Раніше голкіпер також грав за запорізький Металург, київське Динамо, закарпатську Говерлу, донецький Олімпік, луганську Зорю, львівські Карпати, кутаіське Торпедо та Ділу.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт