УПЛ

«Що це таке? Ніхто мені не допоміг»: легенда Динамо відверто зізнався, чому не дивиться матчі киян в УПЛ

Переглядів 690
Данило Моісеєнков
1 голос
Йожеф Сабо. Фото: з відкритих джерел
Колишній головний тренер збірної України і Динамо Йожеф Сабо не має можливості дивитися поєдинки чемпіонату України. Відомо, що заважає легенді.

В нинішньому сезоні трансляції матчів української Прем'єр-ліги остаточно «переїхали» на платформу «УПЛ ТБ», однак це викликало неабиякі труднощі у легенди вітчизняного футболу Йожефа Сабо.

Екстренер Динамо і збірної України дав ексклюзивне інтерв'ю для сайту «Український футбол», в якому розповів у чому проблема.

«Як мені Динамо в УПЛ? Не знаю, бо не бачу український футбол. У мене немає «УПЛ ТБ», тільки Megogo, і куди я не звертався – ніхто мені не допоміг. Сказали, що на моїй вулиці не заведений кабель УПЛ-ТБ. Ну що це таке?!», – заявив про свої труднощі Сабо.

  • Відзначимо, що трансляції «УПЛ ТБ» доступні на таких ОТТ-платформах, як Sweet.tv, VodafoneTV, Київстар ТБ, Setanta Sports, Youtv, VOLIA, OmegaTV та OTT CLUB.
  • Щодо Динамо, яке не має можливості дивитися Сабо, то кияни йдуть на сьомому місці в УПЛ: шість очок та два матчі в запасі.

P.S. В УПЛ "УФ" пообіцяли передати промокод Йожефу Йожефовичу та допомогти йому розібратися зі встановленням платформ, щоб дивитися матчі чемпіонату та Кубка України.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт