УПЛ

«Щодо Шапаренка, як сказав Суркіс…‎»: Циганик оцінив перспективи трансферу лідера Динамо і згадав Інтер

Переглядів 119
Віктор Глухенький
2 голоси
Журналіст-блогер та коментатор Ігор Циганик розповів, які клуби насправді виявляли інтерес до півзахисника київського Динамо Миколи Шапаренка.

Журналіст Ігор Циганик, говорячи про перспективи одного з лідерів Динамо Миколи Шапаренка перейти до іншого клубу, розповів, хто цікавився динамівцем у попередні трансферні вікна.

«Щодо Шапаренка, як сказав Суркіс (він це сказав особисто мені в інтерв’ю), пропозицій – не було. Була одна розмова з президентом Фенербахче. Він написав: «Ми готові зробити пропозицію щодо Шапаренка. Як ви до цього ставитесь?». Суркіс набрав Шапаренку, а той сказав: «Я не поїду в Туреччину. Я не хочу в Туреччину їхати». Поки що так».

Виявляв інтерес до українця й італійський Інтер з Мілану, але було це не в це літнє трансферне вікно, а ще за каденції Мірчі Луческу у київському клубі.

«Його хотів Інтер. Я це бачив, я це чув на свої вуха. Не було пропозиції, але була розмова Дзанетті та Луческу, я був свідком цієї розмови. Це було перед початком сезону 2021 року, коли в товариській грі в Монці грали Динамо та Інтер.

Дзанетті офіційно підходив до Луческу, задавав питання про його скілли, якщо порівняти його з Чалханоглу. Луческу дав йому хорошу характеристику», – сказав Циганик в ефірі своєї авторської програми на ютубі.

  • У сезоні 2024/25 рр. Шапаренко провів у складі Динамо 11 поєдинків у всіх офіційних турнірах: два голи, п’ять результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного центрального півзахисника у десять мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт