УПЛ

Шокуюча травма Назаренка: лікар Полісся розповів, яку травму було діагностовано в захисника

Переглядів 1009
Артем Жилінський
2 голоси
Олександр Назаренко. Фото: ФК Полісся
Лікар з житомирського Полісся Вадим Попов розповів про травму, яку виявили у захисника Олександра Назаренка. Про прогнози щодо термінів його відновлення наразі робити зарано.

Поки що невідомо, яка саме травма виявлена у захисника Олександра Назаренка., але футболіст вже проходить медичні обстеження та терапію. Про це розповів лікар ФК Полісся Вадим Попов.

«Ще доба навіть не пройшла від травми, дайте трохи часу. Це ушкодження колінного суглоба. 

У нього зараз тривають обстеження та терапія, більше подробиць зможемо сказати пізніше», - розповіли працівники пресслужби Полісся в інтерв’ю Tribuna.

По оновленій інформації від «УПЛ ТБ» Назаренко пропустить від двох місяців. Остаточний діагноз футболіста — перелом кістки колінного суглоба. Як кажуть лікарі, добре, що Назаренко уникнув травми хрестоподібних зв'язок. Після таких травм футболісти проводять поза футболом приблизно пів року.

  • Олександр Назаренко травмувався у матчі 1/8 фіналу Кубка України проти Дніпра-1 (1:1, по пенальті 5:4).
  • Після восьми турів Полісся має в активі 15 очок та посідає четверту сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • В наступному турі УПЛ команда Юрія Калитвинцева зіграє на виїзді проти Колоса. Поєдинок заплановано на перше жовтня. Початок гри о 17:00.
  • Здолавши Дніпро-1, Полісся вперше у своїй історії зіграє у чвертьфіналі Кубка України.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт