УПЛ

Шовковський відреагував на нічию з Рухом: головний тренер Динамо все пояснив і виніс вердикт двом гравцям

Переглядів 410
Владислав Лютостанський
1 голос
Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо
Головний тренер київського Динамо Олександр Шовковський висловився щодо нічийного результату його підопічних у матчі УПЛ проти львівського Руху.

У суботу, 21 вересня, Динамо зіграло внічию з Рухом (0:0) в матчі сьомого туру української Прем'єр-ліги.

Після поєдинку головний тренер київської команди Олександр Шовковський прокоментував першу втрату очок в сезоні в рамках чемпіонату України.

«Я б не ставив так запитання, адже кожна гра важлива для нас. Ліга Європи – один турнір, чемпіонат – зовсім інший. Думаю, вболівальники отримали велике задоволення від сьогоднішньої гри, команди намагалися грати в атакувальний футбол, створювали моменти.

Якщо говорити про нашу команду, то, на жаль, не вдалося реалізувати свої нагоди, хоча було декілька моментів, які можна й потрібно було завершувати. Але це футбол, він тим і приваблює багатьох, і є спортом №1 у світі».

Шовковський також вважає, що не слід робити трагедії з нічийного результату.

«При цьому життя триває. Я завжди кажу своїм хлопцям: що б не відбувалося, як би не складалася ситуація, вони мають робити все можливе, щоб попередню гру забувати, аналізувати її й готуватися до наступних поєдинків. Тому що сезон у самому розпалі».

Також керманич Динамо відповів на питання про відсутність хавбеків Назара Волошина та Миколи Михайленка в заявці команди вже другу зустріч поспіль.

«В обох невеликі ушкодження, й обидва не зможуть нам допомогти також у наступній грі», – наводить слова Шовковського пресслужба Динамо.

  • Динамо очолює турнірну таблицю чемпіонату України, маючи 16 очок та гру в запасі.
  • Наступний матч команда Шовковського проведе у Лізі Європи проти римського Лаціо (25.09). Початок гри о 22:00 за Києвом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт