УПЛ

Скандал зі стадіонами в Ужгороді: постраждати може не тільки Минай, а і Зоря – вся надія на Шевченка

Переглядів 465
Артем Жилінський
1 голос
Емблема Минаю. Фото: Google
На Закарпатті сподіваються на перемогу Андрія Шевченка на виборах президента УАФ, щоб він допоміг зекономити кошти та вирішити проблему з освітленням двох стадіонів.

Після скасування календарного матчу чемпіонату УПЛ між Минаєм та Динамо через темряву, керівництво стадіонів «Минай-арена» та «Авангард» отримало повідомлення від першого віце-президента УАФ Анатолія Дем'яненка. 

У листі йдеться, що якщо до 1 лютого 2024 року не буде вирішено проблему зі штучним освітленням, ці стадіони не зможуть приймати матчі УПЛ. Це стосується не тільки Минаю, але й інших команд, включаючи Зорю, яка використовує «Авангард» як домашню арену.

Керівництво стадіонів «Авангард» та «Минай-арени» у найближчій перспективі не збирається вирішувати проблему зі штучним освітленням, повідомляє Sport.ua.  Закарпатські організації вважають, що в умовах обмеженого бюджету через військове становище витрачати понад десять мільйонів гривень на покращення інфраструктури стадіонів – зайва розкіш. 

Тому в Минаї зберігають спокій, очікуючи підтримки від Андрія Шевченка з надією продовжити проведення матчів УПЛ на цих аренах, як це було вирішено атестаційною комісією УАФ.

  • Після 15 зіграних матчів Минай набрав всього шість очок в рамках УПЛ, жодного разу не вигравши. У закарпатців є два поєдинки у запасі.
  • Минай відновить виступи в чемпіонаті України після зимової паузи поєдинком проти Дніпра-1 (базова дата 24 лютого).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт