УПЛ

Скандальний легіонер Динамо вкотре нагадав про свій характер: гравець достроково залишив Туреччину

Переглядів 1686
Олександр Карпенко
2 голоси
Жерсон Родрігес. Фото: ФК Динамо
Півзахисник Динамо та збірної Люксембургу Жерсон Родрігес, який виступав за Сівасспор на правах оренди, достроково залишив турецьку команду.

Жерсон Родрігесш залишив Сівасспор, попри те, що орендна угода Динамо з турецьким клубом була дійсна до кінця поточного сезону.

Головний тренер Сівасспора Бюлент Уйгун після домашнього матчу 16 уру Суперліги проти Галатасарая (1:1) розповів про те, що оідразу кілька гравців залишили його команду.

«У нас у команді були деякі проблеми. Були люди, які хотіли піти. Перед матчем ніколи в житті не відчував такого хаосу. Ми пояснимо це, – наводить слова Уйгуна сайт Ajansspor.

Раніше Жерсон став скандально відомий через свої проблеми з дисципліною. Півзахисника в березні 2022 року відрахували з французького Труа, у складі якого він виступав на правах оренди. Ці ж причини завадили футболісту повноцінно розкритися в Динамо.

У жовтні 2023 року стало відомо, що гравець звинувачується в нападі на трьох людей і може потрапити до в'язниці.

  • 28-річний Родрігес перейшов у Динамо з японського Джубіло Івата в серпні 2019 року за два мільйони євро і провів у складі киян 53 матчі, в яких забив дев'ять голів і зробив чотири результативні передачі.
  • Пізніше гравець виступав на правах оренди в Анкарашюджю та Еюспорі (Туреччина), Труа (Франція), Аль-Вахда (Саудівська Аравія).
  • Жерсон за півроку в Сівасспорі провів 13 матчів, на його рахунку два голи
  • Контракт Родрігеса з Динамо дійсний до 30 червня 2024 року. Transfermarkt оцінює Родрігеса в 1,7 мільйона євро.

 

 

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт