УПЛ

Скрипник відверто сказав, що він думає про Шовковського в Динамо: відомий тренер знає фаворита на чемпіонство

Переглядів 526
Владислав Лютостанський
1 голос
Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо
Відомий український тренер Віктор Скрипник прокоментував роботу свого колеги Олександра Шовковського на посаді головного тренера київського Динамо.

Після восьмого туру чемпіонату України лідером турнірної таблиці є київське Динамо, яке очолює Олександр Шовковський. Столичний гранд досі не втрачав очки, а в семи матчах здобув шість перемог і лише одного разу зіграв унічию.

Відомий український тренер Віктор Скрипник в ексклюзивному коментарі sport-express.ua висловився щодо роботи Шовковського в Динамо.

«Коли Шовковський лише очолив Динамо після Луческу, в команді одразу ж відбулася реакція, скажімо так. Мірча був на чолі біло-синіх майже три повних сезони. Можливо, його тактика, бачення футболу, якось приїлося динамівцям. Був певний «напряг» всередині колективу.

Часто зміна тренера дає якісний поштовх. Лише у мене з Металістом 1925 чомусь так не вийшло…».

Скрипник зізнався, що головним претендентом на чемпіонство вважає саме Динамо.

«Олександр, без перебільшення, легенда Динамо. Він все у клубі знає. У Шовковського хороша аура, він не з тих, хто говорить аби говорити, а з тих, хто показує все на ділі, на футбольному полі. Як на мене, то Динамо у цьому сезоні головний претендент на золоті медалі УПЛ». 

  • Востаннє Динамо ставало чемпіоном у сезоні 2020/21, коли командою керував Луческу.
  • Наступний матч київський клуб зіграє в рамках другого туру Ліги Європи на виїзді з німецьким Хоффенхаймом. Початок матчу запланований на 19:45 за Києвом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт