УПЛ

Срна вийшов на публіку і зробив заяву щодо бразильців у Шахтарі: «‎Потраплять до топ-клубу»

Переглядів 243
Артем Жилінський
1 голос
Даріо Срна. Фото: ФК Шахтар
Спортивний директор донецького Шахтаря Даріо Срна висловився щодо підписання молодих бразильських футболістів та розповів, як відбуваються перемовини під час спілкування із гравцями.

Спортивний директор донецького Шахтаря Даріо Срна розповів, як клубу вдається підписувати бразильських гравців навіть за умов війни в Україні. 

Як зазначив функціонер, великий вплив має репутація клубу, адже багато латиноамериканських гравців після «гірників» потрапляють до топ-клубів.

«Досить однієї назви – Шахтар. Я не даю обіцянок, не брешу сім'ям чи агентам. Вони знають політичну ситуацію в Україні, але також знають, що ми граємо у футбол, що все одно живемо. 

Усі знають, якщо вони перейдуть до Шахтаря, то після гри в нашому складі потраплять у топ-клуб. Отже, зараз прийшли Педріньйо, Кевін, Егіналду, перспективні та талановиті, як Вілліан чи Луїс Адріано та багато інших у минулому», – заявив Срна для La Gazzetta dello Sport.

  • Нині у складі Шахтаря виступають семеро бразильців: Педро Енріке, Вінісіус Тобіас, Марлон Гомес, Педріньйо, Кевін, Егіналду та Невертон.
  • Нагадаємо, гра між Болонью та Шахтарем відбудеться 18 вересня о 19:45 за київським часом в рамках першого туру основного раунду Ліги чемпіонів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт